medyum atusa

Admin medyum atusa

.

 

* Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yorumlar onaylanmamaktadır.

Yorumlar

seher Demiş ki:(05.05.2016)
Atusa bana süryaniyim dedi sendede suryani büyüsü var ben halledeceğim dedi 1200 verdim işlem parası olarak ama beni telinden engelldedi
elif Demiş ki:(05.05.2016)
Bakın bi sazana daha düştü içinize benide aşk büyüsü ayağıyla kazıkladı öğrenciyim diye 400 verdim aşk maşk yalan oldu iyi adam keklio :)
Abe epinize geçmiş olsun başta bana benide senin talihini aççcam karabüyülüsün diyerekten oynattı baktı fakirim 250 gayme aldı benden elal etmiyorum aram olsun
çerkes Demiş ki:(05.05.2016)
Sayesinde kendimi aptal gibi hissediyorum umudumu hayalimi hevesimi kırdı atamam vardı onun için işlem yaptığını söledi 500 tl mi aldı sonuç atanamdım kendime kızıyorum Atusa işini yapıyor bende saflık
idil Demiş ki:(05.05.2016)
Hiç umudum yok ben 4 senedir peşindeyim duyularımız hep asılsız boşverin şeytanından bulsun
manyas Demiş ki:(05.05.2016)
Ben manyastayım balıkesire yakınım hemen öğrenip sizlerede burdan yazarım beni pis dolandırdı Atusa
asude Demiş ki:(05.05.2016)
Bu atusa hoca en son balıkesirde bi cafede tarot bakıyor diye duydum balıkesir çevresinde olan var mı ben erzincandayım
çilem Demiş ki:(05.05.2016)
Eminim bu ATUSA bizleri tekrar arasa tekrar kandırır hala buralada ona ulaşmaya çalışıyoruz atı alan üsküdarı geçmiştir
yenice Demiş ki:(05.05.2016)
Yanılıyorsunuz hanımlar banada domuz büyüsü işlemi yapacaktı bende domuz çiftliği kurduğundan yanayım ağlanacak halimize gülüyoruz
sıla Demiş ki:(05.05.2016)
Cansel ne sabunmuş be bu bendede varmış sanırım bizden aldığı paralar la sabun imalatı yapıyor
cansel Demiş ki:(05.05.2016)
Ayyyyy benide dolandırdı sende dedi sabun büyüsü var bozamaksak öleceksin aldı 500 liramı adam ortadan kayboldu
pınar Demiş ki:(05.05.2016)
Medyum atusa sapık ve dolandırıcı pisliğin tekidir
barış Demiş ki:(05.05.2016)
Kara sevdaya vuruldum kızda beni sevcekti yaptığı aşk büyüsüyle kız sözlendi benim money ler yalan oldu adam yalancı inanamayın
sinem Demiş ki:(05.05.2016)
Eşimi aldatmıştım kızım yakaladı o herşeyi unutsun diye büyü yaptırdım kendisine ada dolandırıcı çıktı
hediye Demiş ki:(05.05.2016)
Atusa değil mudyum atıcı olmalı adı iyi atıyor ama tutmuyor bizim gibi kerizleri dolandırıyor bi kerizde benim aranıza sivastan katılıyorum araştırdıkça öğreniyorum ki tr sınırlarında 10 kişiden birini dolandırmış:)
Admin Demiş ki:(17.03.2016)
ZİYARETCİLERİMİZİN DİKKATİNE!!!

WEB SAYFAMIZA YAPILAN SİBER SALDIRI DOLAYISI İLE MAALESEF ÜÇYÜZE YAKLAŞIK YORUM SİLİNMİŞTİR.
BU ANLAMDA GERİ DÖNÜŞ YAPAMADIK VE YÜKLEME GERÇEKLEŞTİREMİYORUZ.
EN YAKIN ZAMANDA SAYFAMIZIN ALT YAPISINI DÜZELTİP TEKRAR YORUMLARINIZI YAYINLAYACAĞIZ.
GERÇEKLEŞEN OLAYDAN ÖTÜRÜ ÖZÜR DİLER MUTLU GÜNLER DİLERİZ.
ADMİN
serap Demiş ki:(16.03.2016)
gide gide atusaya inandım keşke bu sayfayı daha önce görseydim
safa Demiş ki:(14.05.2015)
Bu site bana inandirici geldi. En azindan yorumlar yayinlaniyor
hilmi Demiş ki:(02.04.2015)
ben bir çok yere yazdım.ama bu kadının siteleri herhalde.hiç birine onay vermediler.sildiler hepsini.bi kezde buraya yazıyım dedim.evet atusa denen hocamıdır nedir gerçekden dolandırıcı.benden 8 bin tl aldı.haram ediyorum.ama onunda dolandırıcı oldugunu her yere yazıcam.bilsin mileet.
terru Demiş ki:(18.03.2015)
bende çalışıyorum kendisi ile ve beklemedeyim bakıcaz görücez
caner Demiş ki:(11.03.2015)
Hanife hanım merhaba niye böyle söylediniz bende bir ara kendisine danışmıştım da o yüzden. Beyoğlunda yeri değil mi
hanife Demiş ki:(03.03.2015)
bu kadına asla inanmayın kendisi bir numaralı dolandırıcıdır.

Yorum Gönder

 8  + 8

Konular

Son Yorumlananlar

MEDYUM NUR HOCA

35898 Kez Okundu

MEDYUM SÜLEYMAN

12807 Kez Okundu

MEDYUM ERDOĞAN

7009 Kez Okundu

medyum nihat

2312 Kez Okundu

medyum cabbar

1624 Kez Okundu

medyum ömer

2702 Kez Okundu

CEMAL HOCA

32065 Kez Okundu